20 års kalas!

Va och besökte sambons systers familj i går och gratulerade deras äldsta dotter som fyllde 20 år. Närmsta släkten va med och vi hade väldigt trevligt, blev bjudna på en underbart god grillmåltid med div gott tillbehör. Efter en stunds umgänge och bus med hundarna så serverades det tårta….mums :)

carolina20Och som traditionen säger ska ju födelsedagsbarnet börja skära upp tårtan efter present öppningen. Kortet jag hade gjort dagen till äran va ett nytt försök på vikning, hittade en beskrivning på 3 dels kort på nätet och tyckte att det såg kul ut.

Tilda3delskortFick hem en ny stämpel i veckan som jag va sugen på att måla :) Magnolias Summer flower Tilda, jag har färglagt henne med Distress Ink refiler, sen har jag använt mig utav glitterlim på vingarna och gjort egna små halvpärlor med Liquid Pearls. Den utstansade söta hjärtbannern kommer från La-La Land, Tilda stansade jag ut med en Spellbinders Labels four. Pappret kommer från en blogcandy jag vann och är från Inkido ”Beautiful Memories”. Bladen är utstansade med Cherry Lynn Design ”Flourish Leaf”och sen har jag limmat dit ett par rosor, rosenknoppar, pistiller och pyntebär.

Tilda3delskortuppslNär man öppnar kortet får man först upp den här sidan med en text som jag tycker är så fin. Pappret kommer från samma serie.

Tilda3delskorttag2På vänster sida om mittuppslaget gjorde jag en ficka och stoppade ner en tag som jag först färgat in med Distress ”Vintage Photo”, stämplat och fyllt i och sen satte jag fast en bit spets.

Tilda3delskorttag1På mittuppslaget stansade jag ut med Spellbinders Gold Labels Four, stämplade med en ny textstämpel som jag fick hem i fredags som passade så bra :) På höger sida gjorde jag en större ficka till en tag som jag också färgat in med ”Vintage Photo”, stämplat lite snirklar som jag sen embossade med ett transparant pulver. Stämplade sedan med en textstämpel med födelsedags fraser.

Tilda3delskortbakOch så baksidan som avslutning :)

Ha en fortsatt fin söndagskväll!
Kram på er ♥

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>