Wiihooo….jag har vunnit :)

För ett par veckor sedan bestämde jag mig för att delta i en tävling som hölls i en av scrapbook grupperna på Facebook. Man skulle ha med minst en produkt som va köpt av arrangören av tävlingen och det skulle vara i färgerna vitt och blått.
Jag valde att göra ett kort men en Manga stämpel som jag köpt av Diana, målade den i blåa nyanser. Så här blev resultatet :)

dianastavlingIdag på morgonen fick jag veta att mitt bidrag utsetts som vinnare :)
Jösses va glad jag blev…dagen kunde inte ha börjat bättre :) På måndag så postar Diana vinsten till mig som innehåller diverse scapsaker till ett värde av ca 200 kr. Gissa om jag är nyfiken på vad det kan vara :) Lovar att lägga upp en bild senare på vad det innehöll.

Bee Happy

Organisering av stämplar

Har inte varit så aktiv det senaste, det beror på att jag har fixat och ordnatt i mitt älskade pysselrum samt varvat det med förkylningar. Är innerligt trött på årstiden…..vill ha vår NU  :) Har även ändrat om organisationen bland mina stämplar….det tar tid kan jag lova :) Förvarade tidigare mina stämplar i cd-fodral, men allt eftersom de ökar i antal så blev det ohållbart. Funderade länge och väl på hur jag skulle göra, tills jag fick tipset i en av facebook grupperna som jag är med i. Jag har klippt till av papper lagom stora bitar med en liten flik överst där jag skriver årtal och namn på stämpeln, stämplar sedan upp motivet och laminerar. Stämpeln fäster jag sen på baksidan av arket och förvarar dem i cd-lådor som jag köpt på Ikea och Ö&B.
Här är en bild på den nya förvaringen så det är lättare att förstå :)

kartotekTextstämplarna, Magnolia och hÄnglar & stÄnglar är klara, nu är det bara resten kvar :)
Fler bilder kommer när det är helt klart, och då blir det även bilder på pysselrummet.

Ha det gott…och ta det lugnt där ute, det är HALT.
Kram på er