Beställningskort nr 3

Ett par dagar efter att jag hade levererat kortet som min väninna beställt till sin pappas 70-års dag, fick jag en ny beställning. Den här gången va det ett 50-års kort, också till en man och det skulle gå i blått dåhan http://www.apotekforman.com är mycket för havet.
Så efter lite funderingar och knåperi fick jag till det här kortet :)

Beställningskort 3Kortet blev klart på kvällen så jag va tyvärr tvungen att fota med blixt. Inuti kortet hade jag gjort plats för dem att skriva sina namn. Fjärilen är utstansad och jag har lagt på lite Stickles ”silver” på kroppen och även runt om namnet. Bokstäverna har jag stansat ut från ett ark glittrigt formskum med min Cuttlebug, typsnittet heter ”License Plate” och kommer från QuicKutz. Pappret kommer från Papermania ”Capsule collection” , några vita halvpärlor i hörnet. I rosetten har jag satt fast en passande Charms (berlock) med siffrorna 50.

Pyssla lugnt….

Bee Happy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>