Flaskkort

Några flaskkort fick jag också gjort innan jul. Bra att ha när man är bortbjuden och vill ta med sig en liten gåva.

flaskkort1Basen är röd cardstock, det ljuvliga pappret kommer från serien ”Julen är här” från Maja Design. Stämpeln är sittande Tilda från Magnolia som jag färglagt med Distress refil. Påsen har jag stämplat och sen chalkat med ”vintage photo”, gjorde en liten tag med en hälsning som jag stoppade ner i påsen. Grankvistarna har jag tryckt ut med en punch från Martha Stewart, några röda rosor och lite röda bär får också pryda kortet. De röda pärlorna på tråd har jag nallat från en ljusmanchette :)

flaskkort2Sen gjorde jag ett flaskkort i vitt och isblått. Pappret är från den underbara julserien ”Julen är här”  från Maja Design. Snögubben som är från Magnolia har jag målat med Distress refiler, på stjärnan och bokstäverna har jag lagt på Stickles ”Baby blue”. Granarna och snöstjärnorna är utstansade med die’s från Marianne Design. Satte några halvpärlor på granen och så lite Stickles ”Silver”

flaskkort33:e flaskkortet jag gjorde med papper från samma serie som ovan. Lite röd ”väv” från Panduro, ovanpå det röd cardstock utstansat med ”Nesting doily squares”.  På tomtebilden har jag lagt på lite Stickles ”Xmas Red”. Gjorde en liten ficka så jag fick plats med en tag för en personlig hälsning, i bandet hänger en söt liten charm.

Det börjar ta sig….har snart lagt upp allt julpyssel :)

Ha det bäst..
Kram

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>