Julen åker ut..

Visst är det mysigt att varje år plocka fram julsakerna och pynta….men efter ett par veckor är det skönt att få undan det igen och det får återgår till vardagen. Lite lättare att städa :)

Bloggen har hamnat lite på efterkälken, har haft en del att göra.
För en vecka sedan åkte jag och min sambo hem till hans kära föräldrar för att hämta hem ett skrivbord som jag fått av dem.
Tack snälla Folke och Birgit, det blev perfekt :D
Inte så svårt att räkna ut vart det ska stå……i pysselrummet :) Tidigare satt jag vid ett litet rangligt köksbord och hade ett gammalt databord som avlastning för alla pryttlar.
För ett par veckor sedan var vi även en sväng till Ikea och fick tag på lite bra förvaring. Så de senaste dagarna har jag ägnat mig åt att få allt på plats, målat och skruvat ihop min ”karusell” som nu så fint står på skrivbordet. Det får plats mycket i den :)
skrivbordTog en bild nu såhär på kvällskvisten så får ni ett litet hum om hur det blev. På skrivbordet (och under) står min fina julklapp som jag fick från älskade sambon…en stationär dator med jätteskärmen :) Helt perfekt när man sitter och redigerar bilder, blir ju en del nu när alla projekt man skapar ska fotas :)

God fortsättning önskar jag er alla..
Kram

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>