Julklappsetiketter

Jag gjorde bara ett par stycken då både tiden och orken rann iväg. Det är ju så mycket man vill göra och få gjort innan jul :) Vi har dragit ner väldigt vad det gäller julklappar vilket jag tycker är skönt.

juletikett1Gjorde en tag i albumblad, stansat ut i röd cardstock. Snögubben från Magnolia har jag målat med Distress refiler, på mössan klistrade jag fast lite ”Flower Soft”. Tycker det ger ett härlig fluffigt utseende :) Några grankvistar utstansade med Martha Stewarts punch, en stor röd ros med lite Stickles ”Diamond” och ett par röda bär.

juletikett2Den här stämpeln från Hänglar & stänglar fick jag tag på ett par dagar före jul, tycker den passade så bra :) Den är målad med Distress refiler. Den gröna cardstocken är utstansad med en die från Nellie, och som ovan lite grankvistar, röd ros som jag lagt på lite Stickles ”Frosted Lace” och lite pärlor på tråd. Tagen är röd cardstock.

juletikett3Magnolias ”Tilda bakar” fick jag också tag på ett par dagar före jul….julklapp till mig själv :D Har målat även den med Distress refiler. Tagen är av grön cardstock. De vackra utstansade ramarna är från en die från Marianne design. Grankvistarna från Martha Stewart är så användbara, röda roser med Stickles ”Diamond” och ett par röda bär fick pryda även denna juletikett:)

Nu orkar jag inte skriva mer ikväll, har lyckats dra på mig ytterligare en förkylning…rättare sagt 3:e på kort tid. Värktabletterna har gjort sitt och febern gör sig kännbar igen, så nu ska jag bädda ner mig i soffan framför tv:n.

Ha det bäst där ute..
Kramiz

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>