Julkort

Nu är julen över och jag kan lägga ut bilder på julkorten jag gjorde :)

Julkort spisHittade stämplarna från Bildmålarna när jag och min dotter va på mässan i Göteborg hösten -12. Blev så inspirerad av det här 3D-kortet :) Jag har färglagt med Distress Refiler, klippt ut spisen och satt fast dem på 3D kuddar. Spisen är i 3 lager, granriset i 1 lager samma som strumpan. Granen har jag stansat ut i grön cardstock med Martha Stewart stansen. Den stora blomman kommer från Prima om jag inte minns fel.
Pappret kommer från Melissa Frances ”First Snowfall”, några halvpärlor i hörnet. Satte fast en vit swirl framför granen och från en ljusmanschett har jag klippt av några pärlor på tråd :) Granens topp kröns av en bakform, hittade en påse med olika bakformar hos Pysselskafferiet. I rosetten fäste jag en söt liten charms.

julkortspis3dHär ser man tydligare 3D effekten på spisen.
julkortspisinsidaKortets insida stämplade jag med en stjärnbakgrunds stämpel och embossade det i silver.
Ovanpå det en passande text stämpel som också är embossadd i silver, runt om har jag tagit Stickles ”silver”

julkortspisloggaPå baksidan har jag klistrat dit min signatur, stämpeln är en Hängel målad med Distress Refiler. Ramen är en dies från Nellie’s.

tavlingsbidragEtt julkort som jag gjorde i höstas, stämpeln är en Hängel målad med Promarker. Snöstjärnorna är utstansade med en dies från Marianne Design, valde att ge dem en gnista med Stickles ”Frosted Lace” Påsen har jag chalkat med Distress ”Vintage Photo” och stämplat en jultext från Panduro, gjorde en liten tag med en hälsning som jag satte i påsen. Bakgrunden är röd cardstock som jag stämplat med en bakgrundstämpel med noter och embossat med vitt. En torkad apelsinskiva, röda rosor, änglaull och alukottar får pryda hörnet med en egengjord floristnål.

julkortutmfbSista julkortet gjorde jag i dagarna för en utmaning på en Facebookgrupp som jag är med i. Temat va Vitt och silver. Bakgrunden är vit cardstock som jag klistrat fast ett silvrigt ”nät”, stansat ut granar och snöstjärnor i silverpapper och vit cardstock med dies från Marianne Design. Snögubben är en stämpel från Magnolia målad med Distress Refil, på snöstjärnan har jag tagit Stickles ”silver” och på mössan har jag limmat fast ”Flower Soft”. Bokstäverna är utstansade i silvrig Foam och fastsatta på en ram från Marianne Design.

Nu ska jag ta ut Mille för sista promenaden innan det är dags att krama kudden..

Kramiz på er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>