Om

Berith heter jag och bor i Västragötaland i en liten vacker stad belägen intill en sjö. På strandpromenaden blir det många underbara promenader med Million, min lilla Chihuahua hane som i skrivande stund är lite över 9 mån. Han blir den lilla varianten på en vikt runt 1½ kg. Han är långhårig och med färgen Black and Tan. Vi bor mitt i centrum i en underbar 3 rums lägenhet tillsammans med min pojkvän. Jag har en son och en dotter som båda har flyttat hemifrån. Min dotter och hennes pojkvän köpte också en långhårig Chihuahua hane 6 veckor före oss, så när Million och Ninjo som han heter träffas är det full rulle :)

Mina intressen förutom då min älskade familj och våra hundar är pyssel, när jag va 6 år gick jag i min första pysselgrupp. Har provat många olika handarbeten, vävt mattor, smycketillverkning och nu sen april -12 har jag börjat med Scrapbooking och korttillverkning….så otroligt roligt. Frågar mig hela tiden varför jag inte börjat tidigare :)

Att scrappa är som balsam för själen…♥

Så runt det här kretsar mina dagar hemma hos mig….så därför har jag valt att kalla min blogg för Hemma hos Berith

Jag kommer att skriva och visa foton på hundarna. Ibland bjuder jag på något gott till fikat eller kanske till och med en middag….vem vet, titta in då och då och se efter vad som står på Menyn :)
Sen kommer jag givet vis att lägga ut bilder på mina alster inom scrapbookingen. Det kan vara en LO, ett kort eller något annat jag altrat. Sen delar jag gärna med mig utav mina tips som jag kommer på.
Jag hoppas att ni ska finna något av intresse….så välkommen hem till mig!  ♥