Tyst och stilla…

är det här på bloggen. Men aktiviteterna är i full gång :) Här tillverkas det julkort mm och tyvärr kan jag inte lägga upp några bilder än, det får bli efter jul. Vill ju inte att dem som ska få presenterna får se dem i förväg ;)

Kakor är bakade och nästan allt julgodis är gjort….skönt. I måndags va jag hos min dotter och pysslade hela dagen…vi fick en hel del gjort :) Det är så roligt att hon också har fastnat i den härunderbara http://www.apotekforman.com scrapvärlden. Så mycket snyggt hon har gjort för att vara nybörjare, ska bli kul att se vad det för med sig i framtiden :)
Mille va naturligt vis med och busade med sin älskade ”storebror” Ninjo och katten Kissen.
Efter en jättemysig dag åkte vi trötta hem, det blev bestämt att Ninjo skulle komma till oss dagen efter för att min dotter och hennes sambo skulle servera julbord ute på Skottek.
Så om Mille skulle orka busa med Ninjo hela nästa dag va han tvungen att vila upp sig, bästa stället är på mysiga pläden i soffan intill husse :)

Medan Mille underhölls utav Ninjo passade jag på att göra ytterligare en sats med knäck då jag inte va helt nöjd med den första. Denna gången blev de perfekta :)
Lite julpyssel fick det bli också då jag inte är färdig, väntar på utstansat material som jag köpt genom en Facebook grupp.

Idag har jag fortsatt med julpysslet, börjar äntligen se en ende på det. Har dock lite kvar än då jag inte fått det utstansade som jag går och väntar på.
Men nu ska jag krypa upp i soffan med lite glögg…..mums, och blänga på tv. I morgon planerar jag att göra köttbullar, fudge och baka cocostoppar. Eventuellt ska jag bort till min dotter och färga hennes hår.

Ha det gott och stressa inte sönder er….det blir jul ändå :)
Kram

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>