Wiihoo….jag har vunnit igen :)

Vilken underbar vecka vi har haft….solen har visat sig  från nästan klarblå himmel, men det har varit kallt. Först idag har termometern visat över + 10 grader. Visst känner man att våren börjar få övertaget….det gillar vi  :)
I början på veckan fick jag ett glädjande besked när jag öppnade Facebook, jag hade vunnit den underbara vårcandyn hos Pappersbiten :) Vinsten innehåller massor med fina dekorationer och vackra papper. Ska bli kul att göra lite kort utav det sen :)
Måste ju få visa upp min fina vinst…..
580276_491397984241699_202159001_n

Påsken va väldigt lugn hos oss…skönt med bara familjemys :) Däremot va det full aktivitet i pysselhörnan, eftersom mycket av det skulle ges bort kunde jag inte lägga ut foton på det i bloggen. Men nu är det fritt fram :)
Innan jag gör det vill jag visa upp påskkortet vi fick av min dotter som hon hade gjort själv..
gladpaskmVisst är det fint!? Blir så glad av att titta på de härliga färgerna och de söta detaljerna…Tack mitt ♥

I år blev det inga påskkort utan bara altrade saker från mig :)
På påskaftonen va vi bortbjudna och värdparet fick en burk fylld med godis :)
altradpaskburk2Så här ser baksidan av burken ut. Jag har tagit en konservburk som jag har öppnat i botten och sen har jag dekorerat den, fyllt på med godis och det sista pillat tillbaka underdelen och klistrat fast den igen. Den underbara stämpeln är en hÄngel & stÄngel som jag färglagt med Distress Ink.

altradpaskburkbak
Jag gjorde ytterligare 1 burk till som mina kära svärföräldrar fick :)
altradpaskburk

Mina barn har genom åren fått leta efter sina påskägg, en tradition som jag är uppvuxen med. Då vädret har tillåtit har påskharen ”gömt” dem ute :) Nu är de stora och har flyttat hemifrån, men jag tycker fortfarande att det är roligt att ge dem påskägg. Fast i år blev det mer en Påskpåse som jag har altrat.
paskpase

Baksidan på påsen ser ut så här….
altradpaskpase

Sen hittade jag en sådan söt liten äggkartong på Ica, man fick med en förpackning om man köpte Kinderägg. Min dotter och hennes sambo är fortfarande barnsligt förtjusta i dessa chokladägg….så jag kunde ju bara inte motstå att köpa en :)
Så här såg den ut efter att jag pimpat till den lite…
altradpaskaggDet va allt för den här gången….nu blir det soffmys framför tv:n med sambo :)

Ha det bäst där ute och njut av att VÅREN äntligen är här.
Kram på er!

 

3 reaktion på “Wiihoo….jag har vunnit igen :)

  1. Hej Berith!
    Vilka superfina kort och alter du gjort :)
    Vad kul att du vill vara med på min bloggcandy :)
    Ha en trevlig helg!
    Kramar Mia

  2. Grattis!! Det är ju så roligt att vinna massa nytt scrapgodis. Fina saker du gjort också, det är ju perfekt att göra såna godisburkar. Roligt att du ville vara med på mitt blogcandy! Din hund är ju hur söt som helst! Kram Pillan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>